Kontakt

Karl Heldal
Olaf Bulls vei 10C
0765   OSLO
Tel 993 36 745
Org.nr. 992 017 961

Om du har spørsmål angående spilling, eller ønsker å kjøpe en CD eller et maleri, send meg en e-post. Men, først bør du lese igjennom informasjonen nedenfor.

post@karlheldal.no

Booking

Forespørsel om spilling på arrangement bør inneholde telefonnr., dato for arrangementet, type arrangement, lengden på spilleoppdraget og om det er ønskelig med bare meg, eller et ensemble. Honorar avtales i forkant og vil være avhengig av størrelsen på oppdraget, men minimum 3000 NOK. For hel konsert er honoraret minimum 5000 NOK. Evt reiseutgifter påløper i tillegg. For konsertoppdrag er arrangør ansvarlig for innbetaling av TONO-avgift.

CD-salg

Ved kjøp av CD, oppgi CD-tittel, antall og leveringsadresse. Kjøpesummen, pluss frakt, betales til Karl Heldal, kontonr 2085.31.82185.

Kjøp av maleri

Har du funnet et maleri som du ønsker å kjøpe, eller har spørsmål om? Send meg opplysninger om maleriets tittel og din kontaktinfo, og jeg vil ta kontakt med deg for videre dialog om visning og leveranse.

Bilder som har en salgspris over 2000 NOK, må det betales 5% kunstavgift av.

Informasjonskapsler

På disse nettsidene benyttes det informasjonskapsler. Du kan når som helst velge å deaktivere dette i innstillingene til nettleseren din. Ved å ikke deaktivere bruk av informasjonskapsler, samtykker du til at karlheldal.no kan lagre informasjonskapsler på din datamaskin, mobiltelefon eller nettbrett.

Jeg anbefaler deg å besøke nettvett.no sin veileder for å administrere og deaktivere informasjonskapsler.